Over ons

De Drukwerketalage is een initiatief van de vkgo. De vkgo staat voor Vereniging Kleinere Grafische Ondernemingen. Dit zijn creatieve bedrijven die nog steeds de mooiste producten in de communicatie industrie maken. Ontwerpers, drukkers, printers, nabewerkers, drukwerkveredelaars, websitebouwers, signbedrijven en andere creatieve ondernemingen. Ieder op zijn eigen locatie, op zijn eigen manier, met zijn eigen machines maar vooral creatief met elkaar verbonden.

Samen hebben wij de Drukwerketalage opgericht. Het doel is om afnemers van druk- en printwerk enthousiast te maken voor onze producten en op ideeƫn te brengen om met deze producten promotionele en commerciƫle activiteiten te ontwikkelen. De DrukwerkEtalage is een momentopname en helaas statisch. Maar u kunt bij de desbetreffende leveranciers altijd een model opvragen.

De site werkt eenvoudig. Elk lid van de vkgo kan zijn producten tonen in de DrukwerkEtalage. De bezoeker van de site kan in direct contact komen met de producerende bedrijven. Wij geven op de site geen prijzen af, daar is het ons niet om te doen. Wij gaan voor creativiteit en originaliteit. Daarnaast willen wij afnemers van dit soort producten graag enthousiast maken, in contact brengen met onze creatieve leden en vooral de kracht van gedrukte media laten zien.

Want ondanks het internet, blijft drukwerk toch een sterk communicatiemiddel.