BOEK-BOL hoe rond wil je het hebben?

Bolvormig boek gelanceerd

rond boek. Bolboek. Boek bol.Een boek in de vorm van een bol is een nieuw grafisch product dat door het Nederlandse bedrijf Boekbol op de markt wordt gebracht.

Wat begon als een origineel cadeau, een boek in de vorm van een wereldbol, bleek al snel zo veel reacties op te leveren dat de bedenkers besloten het intellectuele eigendom van de nieuwe boekvorm vast te leggen en Boekbol op de markt te brengen.

Boekbol is een bolvormig boek dat ronddraaiend gelezen kan worden. Een originele manier om een bedrijf, product, idee of dienst te presenteren naar relaties. In zijn huidige vorm is de Boekbol gemaakt van 250 grams papier met een diameter van 21 centimeter en als wereldbol gemonteerd op een standaard waarop de bol kan draaien. Daarmee is Boekbol een nog niet eerder gezien driedimensionaal grafisch product.

Het gelijknamige brengt de Boekbol zelfstandig op de markt en werkt samen met vormgevers, reclamebureaus, marketeers en drukkerijen die zich laten inspireren door de vele, vaak nog niet bedachte, mogelijkheden die Boekbol biedt.

Kijk op www.boekbol.nl